Verzenden & retourneren

De verzendkosten bij Kruidenmagazijn.nl zijn afhankelijk van het aantal bestelde zakjes thee, kruiden en/of snoep. De webwinkel berekent automatisch het bedrag; in de kassa kun je de verzendkosten berekenen op basis van de producten in het winkelmandje. Kruidenmagazijn.nl probeert de kosten van verzending zo laag mogelijk te houden. Bestellingen verzenden we als pakketje via PostNL of DPD.

Uiteraard kunnen we producten alleen terugnemen bij ongeopende verpakking en als het product niet beschadigd is. Voor voedsel geldt het wettelijke herroepingsrecht niet; na het plaatsen van een bestelling is de koop definitief. Gebruik de oorspronkelijke verpakking (doos of brievenbuspakket) om het artikel terug te sturen. De rechten met betrekking tot retournering en annulering staan beschreven onder 'klantenservice'.

Zelf ophalen in Doetinchem
We bieden nu ook de mogelijkheid om de bestelling op te halen aan de Spinbaan 23A in Doetinchem. Dit kan alleen op afspraak. We sturen een bericht zodra de bestelling in het magazijn klaarstaat; pas daarna kunnen thee en kruiden worden afgehaald.