Klantenservice

Kruidenmagazijn.nl probeert de klanten van de webwinkel zo goed mogelijk te bedienen door een duidelijke, overzichtelijke inrichting van de website en volledige informatie. Heeft u vragen over onze werkwijze of producten, dan beantwoorden we die bij voorkeur via e-mail: [email protected]

Annulering
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product (non-food) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor voedsel geldt het herroepingsrecht niet. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

1 Levering van uw bestelling
1.1 Kan ik de producten ook afhalen?
Op dit moment hebben we geen fysieke winkel. Je kunt de bestelling bij Kruidenmagazijn.nl alleen afhalen op afspraak. Het tijdstip van afhalen is altijd in overleg.