Groothandel - levering aan wederverkopers

De consumentenverpakkingen van Kruidenmagazijn.nl en onze zusterbedrijven TagTea, TKDO, Kuur Natuur en Hollands Theehuis leveren we ook aan wederverkopers. Als groothandel leveren we tevens kruiden, specerijen, thee en kruidenthee met uw logo of naam. Of maak een eigen theemelange.

We leveren al in kleine aantallen met aantrekkelijke retail korting, zodat u geen grote voorraden hoeft aan te houden. Ook kunnen we de producten die bij ons op voorraad zijn snel naleveren.

Thee als relatiegeschenk of give-away bij een huwelijk
Bijna iedereen drinkt thee, dus een relatiegeschenk met thee is een welkome attentie. Door verschillende smaken en (natuurlijke) kleuren te combineren, creëren we een thee in uw huisstijl. Met een verpakking die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Ook als uitdeelcadeau is thee heel geschikt en niet duur.

Wederverkoper van thee of kruiden worden?
Maak eerst een account aan in onze webshop. Stuur vervolgens een e-mail met een korte beschrijving van uw bedrijf naar [email protected] Bijna alle aanvragen worden gehonoreerd. We zetten het account dan handmatig om naar een wederverkopers account. Na opnieuw inloggen toont de webshop de kortingsprijzen in een staffel onder de reguliere prijs.

Google+
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »