Achterhoeks kruidenzout

€1,85 €1,69
  • Bestel 10 voor €0,90 per stuk en bespaar 47%
  • Bestel 25 voor €0,85 per stuk en bespaar 50%
Achterhoeks kruidenzout is gemaakt naar een oud recept van Nederlands Dis. Paul Hoftijzer verzamelt al jaren oude recepten voor kruidenmengsels uit alle streken van Nederlands en Vlaanderen. Achterhoeks kruidenzout werd vroeger vooral gebruikt als smaakmaker voor vlees, vis, groente en ei.

De exacte samenstelling van dit Achterhoekse kruidenzout blijft natuurlijk geheim. Bij Kruidenmagazijn.nl in Dinxperlo is dit kruidenmengsel gemaakt van de beste kruiden en specerijen. Met eerbied voor het product worden ze handmatig afgewogen en gemengd.

Een kleine hoeveelheid boerenwormkruid mag in dit Achterhoekse kruidenzout uiteraard niet ontbreken. De boerenwormkruidbloemen worden fijn vermalen en gemengd met basilicum, koriander, dille, tijm, peper, lavas, fenegriek, jeneverbessen, laurier en fijn zeezout.

Ook andere Nederlandse streken hebben hun unieke oud-Hollandse kruidenmengsels. We maken ze graag. Informeer naar de mogelijkheden bij Nederlands Dis of Bruur & Driksken - kruideniers sinds 1919.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Google+
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »