Home

Oud-Hollands snoep

Oud-Hollands snoep
Oud-Hollands snoep koop je snel en eenvoudig online bij Kruidenmagazijn.nl. Verschillende soorten nostalgisch snoep uit grootmoeders tijd verkopen we in klassieke zakjes van kraftpapier.

We voegen steeds weer nieuwe soorten oud-Hollands snoep toe aan deze webwinkel. Je kunt nu al bij ons terecht voor: kaneelhompen, schoolkrijt, groene erwten, haverstropitten, peperflesjes, vruchtenharten etc.
15 +
merken

We vullen deze cadeaukoker met oud-Hollandse kaneelkussentjes van Bruur & Driksken. Snoepkoker als attentie, cadeau of relatiegeschenk

€2,75

Nostalgisch zakje met kleine kauwgomballen, zoals je ze kent van vroeger. Verpakking van Bruur & Driksken met 170 gram.

€2,19

De Oude Snoeper verpakt oud-Hollands snoep in leuke kleine zakjes. Leuk om cadeau te doen of om zelf op de snoepen zonder je schuldig te voelen...

€1,49
€1,39

Lekkere doorbijters zijn deze Oosterhoutse polkabrokken. Een oud-Hollands snoepje voor de fijnproever. Zak met 500 gram.

€3,49

Heerlijke snoepjes met frambozensmaak: framboosjes van Schuttelaar. Zak met 1 kilo oud-Hollandse roze snoepjes.

€7,29

Nostalgische verpakking met 8 zoethout stokjes

€1,98

Echte Zeeuwse boter babbelaars worden met zorg gemaakt en dat proef je. Een oud-Hollands snoepje voor bij de koffie; eerst een koekje, dan een Zeeuwse babbelaar.

€2,29

Zakje klassieke Wilhelmina pepermunt. Heerlijke pepermunt met afbeelding van koningin Wilhelmina.

€1,98

Tum tum is met zijn vrolijke kleuren een vaste waarde in het snoepschap. Niet alleen tegenwoordig, in de nostalgische buurtwinkel was dit snoepje ook niet weg te denken.

€2,09

Lekkere toverballen die van kleur veranderen als je er op zuigt. Gekleurde vingers neem je op de koop toe met de toverballen van Bruur & Driksken; zak met 180 gram.

€2,29

Heerlijke wafeltjes (ruitjes) bereid met echte roomboter. Zak met 180 gram van Bruur & Driksken.

€2,29

Zak met 180 gram polka brokken, heerlijke oud-Hollandse snoepjes van Bruur & Driksken

€2,29

Met hun heerlijke smaak zijn peren drups niet te versmaden. Blijf daar maar eens vanaf... je zou er bijna je vingers bij op eten. Verpakking met 180 gram peren drups van Bruur...

€2,29

De lekkerste oud-Hollandse snoepjes zijn in deze mix bij elkaar gebracht. Kussentjes van kaneel en pepermunt, roomboterwafeltjes, citroenkogels... Van Bruur & Driksken

€2,29

Lentilles zijn oud-Hollandse snoepjes met pepermunt smaak in vrolijke kleuren. Deze nostalgische verpakking van Bruur & Driksken bevat 180 gram lentilles.

€2,29
Pagina 1 van 2
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »