Home

Zoet - suiker, kandij, kandijstokjes om thee mee aan te zoeten

Zoet - suiker, kandij, kandijstokjes om thee mee aan te zoeten

De een drinkt thee graag puur en ongezoet, de ander voegt er graag een schepje suiker of kandij aan toe. Ook die zoete theeliefhebbers komt Kruidenmagazijn.nl graag tegemoet. 

Klik op de verschillende suikerproducten hieronder voor meer informatie over suiker, kandij en kandijstokjes. Die stokjes maken een theecadeau helemaal compleet. De finishing touch voor een bijzonder theemoment!

15 +
merken

We vullen deze cadeaukoker met oud-Hollandse kaneelkussentjes van Bruur & Driksken. Snoepkoker als attentie, cadeau of relatiegeschenk

€2,75

Leuke cadeaukoker gevuld met gemengde drop. Transparante koker met omgeveer 320 gram o.a. katjes, honingdrop, salmiakdrop. Met tekst naar keuze.

€2,95

Nostalgisch zakje met kleine kauwgomballen, zoals je ze kent van vroeger. Verpakking van Bruur & Driksken met 170 gram.

€2,19

De Oude Snoeper verpakt oud-Hollands snoep in leuke kleine zakjes. Leuk om cadeau te doen of om zelf op de snoepen zonder je schuldig te voelen...

€1,49
€1,39

Lekkere doorbijters zijn deze Oosterhoutse polkabrokken. Een oud-Hollands snoepje voor de fijnproever. Zak met 500 gram.

€3,49

Heerlijke snoepjes met frambozensmaak: framboosjes van Schuttelaar. Zak met 1 kilo oud-Hollandse roze snoepjes.

€7,29

Nostalgische verpakking met 8 zoethout stokjes

€1,98

Lekker voor tussendoor en verlichtend bij verkoudheid. Menthol kruisjes (kruisdrop) van Bruur & Driksken.

€2,29

Lekkere toverballen die van kleur veranderen als je er op zuigt. Gekleurde vingers neem je op de koop toe met de toverballen van Bruur & Driksken; zak met 180 gram.

€2,29

Heerlijke wafeltjes (ruitjes) bereid met echte roomboter. Zak met 180 gram van Bruur & Driksken.

€2,29

Zak met 180 gram polka brokken, heerlijke oud-Hollandse snoepjes van Bruur & Driksken

€2,29

De lekkerste oud-Hollandse snoepjes zijn in deze mix bij elkaar gebracht. Kussentjes van kaneel en pepermunt, roomboterwafeltjes, citroenkogels... Van Bruur & Driksken

€2,29

Lentilles zijn oud-Hollandse snoepjes met pepermunt smaak in vrolijke kleuren. Deze nostalgische verpakking van Bruur & Driksken bevat 180 gram lentilles.

€2,29

Van deze kaneel kussentjes blijf je smikkelen. De kenmerkende smaak van kaneel staat jong en oud aan. Lekker doorbijten of langdurig sabbelen... met deze kussentjes kan het.

€2,29

Een hopje is een snoepje met een lichte koffie- en karamelsmaak. Bruur & Driksken verpakken dit wereldwijd populaire snoepje in een nostalgische verpakking met venster.

€2,19
Pagina 1 van 2
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »