Home » THEE » TheeCreaties

TheeCreatie - Originele creaties en cadeaus met thee of kruidenthee

TheeCreatie - Originele creaties en cadeaus met thee of kruidenthee
TheeCreatie heeft altijd een leuk idee met thee. We maken leuke verpakkingen met thee of originele cadeaus. Bijvoorbeeld Schrijversthee voor een boekenuitgeverij of theegeltjes; Delfts blauwe verpakkingen met spreekwoorden, gezegden en wijsheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. TheeCreatie creëert ook thee in opdracht. Een eigen melange voor een dorp of vereniging, een luxe relatiegeschenk (theedoos) voor bedrijven met logo / foto of een gepersonaliseerd cadeau voor jubileum, vrijgezellenfeest of huwelijk.

Heb je zelf een leuk idee? We helpen graag met de creatie van jouw persoonlijke thee. Van 10 stuks tot grootschalige oplage; onze partners en theesommeliers komen steeds met leuke theecreaties. 

Mail voor meer informatie naar theecreatie@gmail.com
15 +
merken

Ik ben trots op je. We zeggen het niet vaak, ook al voelen we het wel. TheeKado maakt het iets makkelijker met deze leuke verpakking met thee naar keuze.

€2,89
€2,69

Thee is altijd een goed idee. Vooral de thee van TheeKado (TKDO). Dit zakje thee is een uitnodiging in stijl... krijtbord stijl

€2,89
€2,69

TheeKado Je bent een schat - leuke attentie met thee naar keuze om cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is. Van TKDO

€2,89
€2,69

Stukjes gedroogde rode biet voor de bereiding van eten of thee (infusies).

€2,99

Op basis van gedroogde biet hebben onze theemakers een heerlijke ijsthee melange samengesteld die vrijwel iedereen lekker vindt. Lichtzoet en valt door de dieprode kleur ook bij kinderen in de smaak

€1,25

Irish Coffee is een smaakvolle melange van zwarte thee met het aroma van Irish Coffee en stukjes amandel.

€2,50

Spannende theemelange met witte en groene thee, sinaasappel, roos, kaneel en amandel...

€2,99

Zilte theemelange met zwarte thee, blaaswier, roze peper en een snufje kruidnagel. Kruidige en zilte toetsen in aangename harmonie.

€4,39
€4,29

ZeeThee zilte theemelange met groene thee, zeesla, citroenmelisse en citroengras. Delicate combinatie van smaken uit de zee en van het land.

€4,39
€4,29

Zilte thee is populair. Voor deze zeethee hebben we rooibos gecombineerd met het zeewier zee-eik en stukjes appel. De smaak is zilt en notig tegelijk.

€4,79
€4,59

Geschaafde kokos voor in je TheeCreatie. Fraaie kokoschips om je theemelange mee op te vrolijken. Heerlijk van geur en smaak.

€0,99

Ananasblokjes voor gebruik in je eigen TheeCreatie. Een frisse, fruitige toevoeging aan je eigen theelange.

€0,99

Roze Peper voor gebruik in je eigen TheeCreatie. Roze Peper bessen om thee te melangeren. Zakje met 18 gram roze (rode/rosa) peper

€0,99

After Eight is een natuurlijke kruidenthee met cacaodoppen, pepermunt en groene stevia. De sensatie van het wereldberoemde chocolaatje in je kopje thee, zonder suiker!

€2,49
€2,29

Stofpeer in je kopje thee? Het moet niet gekker worden. Alhoewel, voor de theemakers van Bruur & Driksken is niets te gek. Dus... maken we stoofpeer theemelange!

€2,49
Pagina 1 van 2
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »