Home » THEE » Bruur en Driksken

Bruur en Driksken

Bruur en Driksken
Diverse soorten thee, kruidenthee en theemelanges van streekmerk Bruur & Driksken. In hun buurtwinkel in De Heurne (bij Dinxperlo) verkocht de familie Beernink van 1918 tot 1981 thee, koffie, meel, brood, snoepgoed, schoonmaakartikelen en nog veel meer.

Na het overlijden van hun moeder zetten Johan (Bruur) en Hendrika (Driksken) Beernink de winkel voort. Ook brachten ze brood rond voor twee bakkers en melk. Lang voordat het woord 'catering' in Nederland bekend werd, kookten ze al op bruiloften. Alle borden en het bestek gingen in de transportfiets...

De winkel werd in 1981 door Bruur gesloten. Zijn zus Driksken was enkele jaren daarvoor overleden en het werk werd hem teveel. Ook de opkomst van de supermarkten speelde mee in zijn besluit. Veel voormalige klanten koesteren warme herinneringen aan Bruur en Driksken; ze kenden uiteraard al hun klanten bij naam en verwelkomden iedereen altijd hartelijk.
15 +
merken

Spannende theemelange met witte en groene thee, sinaasappel, roos, kaneel en amandel...

€2,99

Fraaie snoeppot met wit draaideksel voor het bewaren van snoep, zaden of noten. Inhoud 870 ml topvol.

€2,59
€2,39

Varieer eens op cafe latte met deze kruidige chai latte. Met de specerijen uit Himalaya chai voor een geurige drank op basis van warme melk.

€1,75

After Eight is een natuurlijke kruidenthee met cacaodoppen, pepermunt en groene stevia. De sensatie van het wereldberoemde chocolaatje in je kopje thee, zonder suiker!

€2,49
€2,29

Wakker Worden is de perfecte thee om 's ochtends je dag mee te beginnen. De mate bevat caffeïne en de bloesems en stukjes fruit zorgen voor een frisse toets.

€2,49

Stofpeer in je kopje thee? Het moet niet gekker worden. Alhoewel, voor de theemakers van Bruur & Driksken is niets te gek. Dus... maken we stoofpeer theemelange!

€2,49

Lichte theemelange met natuurlijke geuren van diverse bloesems en een basis van groene thee. Heerlijk voor of na een middagwandeling of gewoon tussendoor...

€2,49

Goedemorgen is een heerlijke kruidenthee om de dag goed mee te beginnen. Deze melange bevordert de spijsvertering en bevat bloedzuiverende en opwekkende kruiden.

€2,29

Rode Zonnehoed helpt je weerstand te verbeteren. Het kruid wordt ingezet bij o.a. verkoudheid, griep, keelpijn en amandelontsteking.

€2,29
€1,89

Met cacaodoppen zet je eenvoudig een lekkere thee met cacao smaak. Zakje met 40 gram cacao doppen.

€1,95

Verwarmende winterthee van Bruur & Driksken. Een melange voor de winter van Pu Erh thee aangevuld met kaneel, venkel, zoethout en anijs.

€2,49

De geur van versgebakken appeltaart in je kopje thee. Met deze appeltaart thee melange waan je je even in de gezellige keuken van oma, die net een appeltaart heeft gebakken.

€2,49

Wilde Kers is een heerlijke thee melange op basis van gedroogd fruit en bloesems. Verpakking met 50 gram van Bruur & Driksken

€2,89

Theebloemen staan ook wel bekend als 'bloeiende thee'. De kleurige vormen worden in China met de hand gevouwen van witte thee en bloesems.

€2,75

Pure eucalyptus thee van Bruur & Driksken. Heilzaam bij vastzittend slijm en (kriebel)hoest.

€2,49
€1,89
Pagina 1 van 7
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »