Home » KRUIDENMENGSELS

Kruidenmengsels - overzicht van kruidenmixen van webwinkel Kruidenmagazijn.nl

Kruidenmengsels - overzicht van kruidenmixen van webwinkel Kruidenmagazijn.nl
Diverse mixen van kruiden zijn kant-en-klaar te koop bij webwinkel Kruidenmagazijn.nl. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse kruiden en tuinkruiden; kruidenmixen die veel in de mediterrane keuken worden gebruikt. Maar ook balkenbrij-kruidenmix (rommelkruid) en speculaas-kruiden. Regelmatig worden kruidenmengels aan het assortiment toegevoegd.
15 +
merken

Zoutarme kruiden voor op frites / patat. Deze patatkruiden bevatten o.a. paprika, kerrie, een beetje knoflook en peterselie. Minder dan 18% zout!

€2,95
€2,75

Inmaakkruiden van Bruur & Driksken voor het inmaken (pekelen/wecken) van groenten zoals augurken, uien, komkommer, courgette, paprika etc. Inhoud: 100 gram

€1,75

Grof zeezout gemengd met Italiaanse kruiden en twee soorten zeewier. Een unieke combinatie van de Italiaanse keuken en lekkers uit zee. 250 gram

€2,69
€2,49

Grof zeezout boordevol mineralen verrijkt met drie soorten zeewier. De smaak van de zee, direct op je bord! 250 gram

€2,69
€2,49

Kruidenzout gemaakt van grof zeezout, kruiden en 2 soorten zeewier. Smaakmaker in vele gerechten. Zak met 250 gram.

€2,69
€2,49

Varieer eens op cafe latte met deze kruidige chai latte. Met de specerijen uit Himalaya chai voor een geurige drank op basis van warme melk.

€1,75

Ook vroeger had iedere zichzelf respecterende kok al een eigen kruidenmengsel voor het bereiden van vlees en stoof. Dit oud-Gelderse kokskruiden mengsel heeft de tand des tijds doorstaan.

€2,39
€2,19

Deze milde Hollandse kerriepoeder bestaat uit kaneel, kruidnagel, gemberpoeder, fenegriek, geel of zwart mosterd, chili, koriander-zaad, geelwortel, komijn en kardemom.

€2,09
€1,99

Breng je gehakt op smaak met deze authentieke Achterhoekse gehaktkruiden, een kruidenmengsel van Nederlands Dis, geproduceerd door Bruur & Driksken kruideniers.

€2,29
€2,19

Met grootmoeders kipkruiden bereid je een hele of halve kip op ambachtelijke wijze met de smaak van vroeger. Ook geschikt voor het kruiden van kippenpoten en kippenvleugels.

€2,29
€2,19

Rommelkruid rood voor de bereiding van balkenbrij en traditionele bloedbroodjes.

€2,20

Met deze authentieke spekkoekkruiden maak je een smakelijke spekkoek (Heel Holland Bakt) of een kruidige cake. Kruidenmengsel naar een oud recept, verzameld door Nederlands Dis.

€2,29
€2,19

Scherpe speculaaskruiden voor de bereiding van gevuld speculaas. Een heerlijk kruidenmengsel in combinatie met amandelen en amandelspijs. Naar een recept van Nederlands Dis.

€2,29
€2,19

Met deze authentieke speculaaskruiden naar een recept van Nederlands Dis bak je heerlijk speculaas. Een oud kruidenmengsel voor speculaasjes met de smaak van vroeger.

€2,29
€2,19

Achterhoekse koekkruiden: heerlijk kruidenmengsel met Ceylon kaneel, gemberpoeder, kruidnagel, kardemom en anijszaad. Naar een recept van Nederlands Dis.

€2,29
€2,19
Pagina 1 van 2
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »