Home

K - KRUIDEN EN SPECERIJEN DIE BEGINNEN MET 'K'

K - KRUIDEN EN SPECERIJEN DIE BEGINNEN MET 'K'


Bekijk hieronder de kruiden en specerijen van Kruidenmagazijn.nl die beginnen met K.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van de zoekfunctie in onze webwinkel. Typ het gewenste kruid of specerij in het zoekveld bovenaan de pagina.

De beste resultaten krijg je door te zoeken op de Nederlandse naam van kruiden en specerijen op 'K'.

Klik hier om terug te gaan naar het ABC overzicht

15 +
merken

ambachtelijk kruidenzout is samengesteld naar een oud recept. Verfijn gerechten met de smaak van vroeger, zoals in grootmoeders keuken

€1,89
€1,69

Gemalen kardemom, ook wel kardemon of cardamom, in een hersluitbare cup. Inhoud 30 gram.

€1,19

Gemalen kruidnagel, hersluitbaar bakje met 30 gram

€0,99

Ook vroeger had iedere zichzelf respecterende kok al een eigen kruidenmengsel voor het bereiden van vlees en stoof. Dit oud-Gelderse kokskruiden mengsel heeft de tand des tijds doorstaan.

€2,39
€1,98

Deze milde Hollandse kerriepoeder bestaat uit kaneel, kruidnagel, gemberpoeder, fenegriek, geel of zwart mosterd, chili, koriander-zaad, geelwortel, komijn en kardemom.

€2,09
€1,99

Met grootmoeders kipkruiden bereid je een hele of halve kip op ambachtelijke wijze met de smaak van vroeger. Ook geschikt voor het kruiden van kippenpoten en kippenvleugels.

€2,29
€1,98

Achterhoekse koekkruiden: heerlijk kruidenmengsel met Ceylon kaneel, gemberpoeder, kruidnagel, kardemom en anijszaad. Naar een recept van Nederlands Dis.

€2,29
€1,98

Grootmoeders keukenkruiden: kruidenmengsel naar oud-Hollands recept. Melange van fijn gemalen kruiden voor soepen en stoofschotels. Dit recept is bewaard door Nederlands Dis.

€2,29
€1,99

Achterhoeks kruidenzout is samengesteld naar een oud recept. Nederlands Dis en streekmerk Bruur & Driksken hebben dit kruidenmengsel eind 2016 op de markt gebracht.

€1,85
€1,69

Verpakking met 18 gram kruidnagels van het merk Toko10.

€0,99

Korianderzaad (ketoembar, wantsenkruid). Verpakking met 25 gram ongemalen zaad van Toko10.

€0,89

Bakje met 35 gram Ceylon kaneel. Kruidenmagazijn.nl verpakt Ceylon kaneel in een handige, hersluitbare kunststof cup.

€1,19
€1,09

Kruidnagels zijn de gedroogde, nog gesloten bloemknoppen van de kruidnagelboom met een doordringende pikante smaak. Zakje met 18 of 50 gram kruidnagel van Bruur & Driksken

€1,69
€1,49

Koriander (Coriandrum sativum) is een plant uit de schermbloemenfamilie (Apiaceae), ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Koriander zaad is kruidig en nootachtig; dit zaad bevat etherische olie met corianderol

€1,25

Komijnzaad [Cuminum Cyminum] heeft net als karwijzaad een warme, kruidige, anijsachtige smaak, maar komijnzaad is zwakker van smaak, minder scherp en ietwat bitterder dan karwijzaad. In Nederland is gemalen komijnzaad ook wel bekend als 'djinten'.

€2,50
Pagina 1 van 2
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »