Home » BRUUR & DRIKSKEN » ZOETWAREN

ZOETWAREN

Oud-Hollands snoep - oud-Hollandse zoetwaren van Bruur & Driksken

15 +
merken

We vullen deze cadeaukoker met oud-Hollandse kaneelkussentjes van Bruur & Driksken. Snoepkoker als attentie, cadeau of relatiegeschenk

€2,75

Leuke cadeaukoker gevuld met gemengde drop. Transparante koker met omgeveer 320 gram o.a. katjes, honingdrop, salmiakdrop. Met tekst naar keuze.

€2,95

Nostalgische verpakking met 8 zoethout stokjes

€1,98

Zoethoutjes zijn misschien wel de bekendste oud-Hollandse dropjes. Bruur & Driksken verpakt deze snoepjes van Meenk per 180 gram in een nostalgisch zakje met venster.

€2,29

Echte Zeeuwse boter babbelaars worden met zorg gemaakt en dat proef je. Een oud-Hollands snoepje voor bij de koffie; eerst een koekje, dan een Zeeuwse babbelaar.

€2,29

Tum tum is met zijn vrolijke kleuren een vaste waarde in het snoepschap. Niet alleen tegenwoordig, in de nostalgische buurtwinkel was dit snoepje ook niet weg te denken.

€2,09

Lekkere toverballen die van kleur veranderen als je er op zuigt. Gekleurde vingers neem je op de koop toe met de toverballen van Bruur & Driksken; zak met 180 gram.

€2,29

Heerlijke wafeltjes (ruitjes) bereid met echte roomboter. Zak met 180 gram van Bruur & Driksken.

€2,29

Zak met 180 gram polka brokken, heerlijke oud-Hollandse snoepjes van Bruur & Driksken

€2,29

Met hun heerlijke smaak zijn peren drups niet te versmaden. Blijf daar maar eens vanaf... je zou er bijna je vingers bij op eten. Verpakking met 180 gram peren drups van Bruur...

€2,29

De lekkerste oud-Hollandse snoepjes zijn in deze mix bij elkaar gebracht. Kussentjes van kaneel en pepermunt, roomboterwafeltjes, citroenkogels... Van Bruur & Driksken

€2,29

Lentilles zijn oud-Hollandse snoepjes met pepermunt smaak in vrolijke kleuren. Deze nostalgische verpakking van Bruur & Driksken bevat 180 gram lentilles.

€2,29

Heerlijke roze kersenstokjes van Bruur & Driksken. Zacht genoeg om door te bijten, hard genoeg om lang op te zuigen. Zak met 170 gram kersen stokjes.

€2,29

Van deze kaneel kussentjes blijf je smikkelen. De kenmerkende smaak van kaneel staat jong en oud aan. Lekker doorbijten of langdurig sabbelen... met deze kussentjes kan het.

€2,29

Een hopje is een snoepje met een lichte koffie- en karamelsmaak. Bruur & Driksken verpakken dit wereldwijd populaire snoepje in een nostalgische verpakking met venster.

€2,19
Pagina 1 van 2
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »