Home » merken » Bruur

Bruur

Bruur
Johan (Bruur) en Hendrika (Driksken) Beernink hadden decennia lang een gezellige buurtwinkel in buurtschap De Heurne bij Dinxperlo. Eerlijke producten werden er verkocht in een nostalgische winkel aan huis. Ze kenden uiteraard alle klanten bij naam (en bijnaam) en aankopen geschiedden vaak op rekening. 

Het Nederlandse platteland telde honderden van deze buurtwinkels waar je terecht kon voor de dagelijkse levensmiddelen en huishoudelijke benodigdheden. De klant stond er centraal. Het streekmerk Bruur & Driksken is een eerbetoon aan de buurtwinkels, die in de 21e eeuw bijna allemaal zijn verdwenen.

In het voorjaar van 2015 wordt het streekmerk Bruur & Driksken gelanceerd. Het is dan (heel modern) te koop bij webwinkels Kruidenmagazijn.nl en Theeweb.nl. Ook enkele fysieke winkels in de Gelderse Achterhoek hebben inmiddels interesse getoond in de losse theemelanges en kruidenthee.

Wil je de thee en kruiden van Bruur & Driksken als wederverkoper opnemen in je assortiment, neem dan contact op met Kruidenmagazijn.nl via kruidenmagazijn (a) gmail.com of telefonisch.
15 +
merken

Deze kruidenthee Jeromba hebben we gemelangeerd voor het High Tea-buffet van First Flush Theefestival 2019, om te combineren met fenegriek kaas.

€2,59

Gedroogde stukjes appel om een frisse, fruitige vruchtenthee van te zetten. Ook geschikt voor verwerking in theemelanges. Zakje met 75 gram van Bruur & Driksken

€1,99

Citroenverbena, ook wel verveïne genoemd, smaakt en ruikt naar citrus. Zakje gedroogde verbene voor het zetten van kruidenthee

€2,39

De bloesems van de kittelbloem of blauwe vlindererwt geven een intens blauwe infusie. Voeg er wat citroensap aan toe en de kruidenthee wordt lila paars. 25 gram.

€4,50

Gedroogde oranjebloesem voor de bereiding van kruidenthee. Ook geschikt ter decoratie in theemelanges en voor een lichte sinaasappelgeur in de thee

€2,59

Gedroogde korenbloemen voor het zetten van bloesemthee of ter decoratie in een theemelange.

€2,39

Gedroogde blaadjes van de zonnebloem voor de bereiding van bloesem thee of om een melange op te fleuren.

€2,29

Mooie melange van sinaasappelbloesem, sinaasappelschil, pepermunt en kruizemunt.

€2,59

Piment gemalen

€1,49

Laos gemalen

€1,49

Zakje met 30 of 100 gram witte peper korrels voor gebruik in een pepermolen of vijzel.

€1,65

ambachtelijk kruidenzout is samengesteld naar een oud recept. Verfijn gerechten met de smaak van vroeger, zoals in grootmoeders keuken

€1,89
€1,69

Fleur de Sel, zoutbloemen

€1,99
€1,79
Pagina 1 van 13
Google+
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »