Home » Nieuwe producten van Kruidenmagazijn.nl » Smaakvolle Kerstpakketten van Kruidenmagazijn.nl

Smaakvolle Kerstpakketten van Kruidenmagazijn.nl

Smaakvolle Kerstpakketten van Kruidenmagazijn.nl

De lekkerste kerstpakketten stelt Kruidenmagazijn samen in overleg met de klant. Alle kruiden, specerijen en kruidenthee uit het assortiment kunnen worden toegevoegd, evenals leuke kookboeken, mooie theepotten en -glazen en eventueel eerlijke streekproducten.

Een cadeaupakket van Kruidenmagazijn.nl is altijd iets bijzonders. Het tovert een glimlach op het gezich van de ontvanger. En bij het genieten van de smaakvolle kruiden, specerijen en kruidenthee gaat het genot in reprise.

We hebben enkele standaard kerstpakketten in verschillende prijsklassen samengesteld. Een pakket is er al vanaf 20 euro bij minimale afname van 10 stuks. Er zijn verschillende feestelijke dozen op voorraad om de lekkere producten in te verpakken. Bij grotere orders leveren we maatwerk en gaan we op zoek naar verpakkingen en producten die de klant wil toevoegen.

Enkele ideeen voor het kerstpakket op basis van ons standaard assortiment? Vul de fraai verpakte zakjes of blikjes kruiden aan met een geurige wierookverpakking of een handig kookboek. Laat een collectie kruidenthee gepaard gaan met een thee-ei of thee-lepel-klem om direct de lekkerste thee te zetten.

We denken graag mee. Neem nu contact met ons op voor een kerstpakket dat de onvanger niet snel zal vergeten. Meer info via kruidenmagazijn@gmail.com of telefonisch via 06-24964488.