Home » Nieuwe producten van Kruidenmagazijn.nl » Naamthee: voeg gratis een NAAM toe op het etiket van thee en kruidenthee van webwinkel Kruidenmagazijn.nl

Naamthee: voeg gratis een NAAM toe op het etiket van thee en kruidenthee van webwinkel Kruidenmagazijn.nl

Naamthee: voeg gratis een NAAM toe op het etiket van thee en kruidenthee van webwinkel Kruidenmagazijn.nl

Kruidenmagazijn.nl introduceert naamthee: een zakje thee of kruidenthee met jouw eigen naam, of de naam van een familielid, vriend, jarige, zakenrelatie...

Het zetten van een kopje thee of kruidenthee is nu nog leuker met NAAMTHEE van Kruidenmagazijn.nl. Typ een naam naar keuze (maximaal 12 letters) en wij printen die naam gratis op het etiket.

De afgelopen maanden heeft Kruidenmagazijn.nl nieuwe etiketten ontwikkeld met meer ruimte voor tekst en personalisatie. Daardoor kunnen we nu een naam naar keuze boven de productnaam printen / drukken. Zonder extra kosten!

Naamthee: geef eens thee met naam cadeau 

Wat is er leuker dan een vriend, vriendin, jarige, jubilaris of (zaken)relatie een gepersonaliseerd cadeau te geven? De jongste kruidenwebwinkel van Nederland heeft betaalbare cadeautjes voor iedereen.

Hoe werkt het?
Kies onder de kopjes 'kruidenthee' of 'thee' voor het gewenste product van Kruidenmagazijn.nl huismerk. Het gaat om de bruine kraft-verpakking (pakpapier) met ons eigen etiket. Typ in het invoerveld een naam naar keuze (geen schuttingtaal).

Let op
We nemen de tekst integraal over, dus zorg dat er geen typfouten in de naam zitten. We voegen er 's aan toe. Voer je Jan in, dat is het resultaat: Jan's KAMILLE THEE. En bij Piet bijvoorbeeld Piet's SPECULAAS THEE.

Wil je meerdere zakjes naamthee bestellen? Voeg dan steeds een nieuw product aan je winkelwagen toe en typ daarbij de gewenste naam.